Çalışanlarımıza yönelik inaktive COVID-19 aşı (CoronaVac/Sinovac) uygulaması başlamıştır. Aşı yaptırmak isteyen çalışanlarımızın Sağlık Bakanlığı Merkezi Hekim Randevu Sistemi'ni kullanarak (www.mhrs.gov.tr veya mhrs mobil uygulaması üzerinden) kendileri için aşı randevusu oluşturmaları gerekmektedir. Personel veri tabanında kaydı bulunmayanlar, son altı ayda COVID-19 PCR pozitifliği bulunanlar, halihazırda "temaslı" gözlem süresi içinde bulunanlar ve aktif olarak hastalığı geçirmekte olanlar için randevu oluşturulamamaktadır. Aşı randevusu oluşturulurken  aşının uygulanacağı merkez olarak Cerrahpaşa Tıp Fakültesi seçilebileceği gibi aile sağlığı merkezleri veya diğer hastaneler de seçilebilecektir.

Aşı 28 gün ara ile iki doz şeklinde uygulanacaktır. Aşı uygulaması hastanemizde COVID-19 Aşı Uygulama Merkezi'nde ve Enfeksiyon Hastalıkları Erişkin Aşı Polikliniği'nde yapılmaktadır.